fredag 28 mars 2014

Kortis

Hej igen mina trogna läsare min älskade släkt alltså ^^


Ja vad har hänt nu då?

Jo.

Våren börjar komma lite lätt här även till Luleå, vilket är trevligt med tanke på vilken tråkig vinter vi hade.

Jag är precis klar med ännu en tenta period. Hade tentorna i måndags och onsdags. Det ska sägas att de här tentorna var... hm.....luriga... Ja, luriga är rätt ord. Det är ju lite jobbigt.  För annars kan man ju ha en känsla för hur det gick. Men nu kan det ha gått lite hur som helst! Vi hoppas såklart på det bästa.


Jag har ännu inte fått reda på något om min vistelse utomlands. Jag vet i tusan heller när jag får reda på det. Jag har fått för mig att det kanske är nu i April. jag hör av mig när jag vet.



Just nu sitter jag hemma i vardagsrummet och gör precis ingenting! Jag har varit hemma dagarna i ända nu i säkert två veckor, mer eller mindre! Den första tiden satt jag hemma och pluggade inför tentorna. Vilket var tråkigt det var absolut inte roligt, om vi säger så! Nu sitter jag istället hemma och gör ingenting för att skolan börjar inte för ens på måndag. Johan har ju ett jobb så han är inte hemma. Jag är uttråkad. Igår skrev jag klart mitt CV. Planen är att jag ska skaffa ett extrajobb lägenheten är jättefin och kostar därefter.  Tusse Johan, är tvungen att agera socker-pappa vilket från början är ett amerikanskt uttryck som i korta drag betyder att Johan har pengar, därför betalar han för mig, en kvinna utan pengar.  Han betalar inte allt! Men i det långa loppet, betalar han just nu definitivt mer än mig. Därav extrajobb.
Jag har för absolut avsikt att rollerna ska bli omvända i framtiden! När jag är en rik ekonom, med ett sjuk välbetalt jobb så ska Johan få bli min trofé-man. Jag har talat med sambon och han är helt med på noterna. Johans enda jobb då kommer vara att gå på gymmet, klä sig i dyra märkeskläder, se snygg ut och följa med på viktiga middagar med viktiga människor i mitt viktiga jobb. Där jag kan visa upp vilken fin man jag har. Peeeerfeeeekt plan! Verkställ!

Skämt åsido. Jag är som sagt var lite uttråkad just nu. Nåväl! Det kunde ha varit värre.


Det är mycket som händer nu i vår. I helgen kommer Johans yngsta syster på besök så vi ska hänga med henne. Mamma säger att min lilla lillebror saknar mig jätte mycket vilket krossar mitt hjärta för jag saknar honom också, jag saknar er alla så han kanske ska flyga upp och hälsa på mig helt själv en helg. Vi ska bjuda typ hela Johans familj på mammas sida på en påskmiddag. Vi ska underhålla Johans moster och hennes man en hel helg i Luleå som en födelsedagspresent. Vi hade tänkt hinna åka ner till Skellefteå och Bodaborg med hela kompisgänget och massa annat små-pyssel. Det är bara att ta fram den lilla rosa kalendern och planera allt. :)



Nej det får bli en kortis idag. Jag skriver mer en annan dag.


Kram kram