fredag 20 mars 2009

I know st Peter will call my name

Hallelulja! det funkar! skrivaren fungerar. åh vad lycklig jag blir. det var som jag sa, bara en endaste lite juttig inställning som man glömde trycka på och sen var allt bra! åh livet leker :D. tack alla ni lärare och vaktmästare som kom på hur det var.
jag har just nu redigerat klart alla mina bilder som jag ska skriva ut. åh jag blir helt till mig. nu ska jag bara skriva ut allting med en skrivare som fungerar och sen ska jag klippa och klistra. :D det har jag verkligen längtat efter att få göra. en sjyst layout :D. kommer bli så bra
klockan är nu:12:47
tjing tjong


kl 13:05



Visst blir man inget annat än inspirerad?


åhh klockan är nu 17:30! fatta hur länge jag har hållt på med det här. men nu äntligen är det klart och jag känner mig glad i hela kroppen.
jag har nu skrivit ut alla bilder och också skurit ut dom med kiv och linjal som ni kan se på bilderna. min trycka-ner-linjalen-hand får typ kramp. nej men seriöst, den känns lite onaturlig.
det känns lite konstigt hur tyst skolan är.. vilket lugnt. tänk om det var såhär varje dag, vad mycket gjort man skulle få.





It was then I rule the world ;)

torsdag 19 mars 2009

Skriv ut för fasen

japp, jag försöker skriva ut, det går sådär. igår gick jag och Lena igenom hur man skriver ut och gjorde en test-utskrivning. det gick bra, inga problem där och jag blec helt exalterad över hur lätt det gick och hur bra hela mitt fördjupningsarbete kommer att bli!
men så idag kom problemen, Hallelulja! det ska alltid ske!... skit skit...
alla mina bilder blir för mörka, jag har pratat med Karin men hon visste inte heller. jag hoppas innerligt att det bara är en liten fjuttig inställningv vi har glömt att trycka på som kommer att lösa alla mina problem.

om det nu inte är så att skolan utskrivningsmockajong kan hkälpa mig så måste jag skriva ut det på annat vis! hoppas att alla är överseende med det, för jag ,måste få ut mina digitala bilder i fysiskt material för att kunna skapa mitt album!
suck och stön...

bye bye