tisdag 26 februari 2013

inspirationen, vart är du?

Hej Hej


Tentan i marknadsföringen gick bra :). Jag klarade den tentan och kursen också! Sköööööönt! Jag var bara tre poäng ifrån att få VG där också Tusan! så nära, men nära skjuter ingen hare, som vi vet vid det här laget. Vi som är vuxna och visa nu :p


Det händer inte så mycket i mitt liv. Det har inte inträffat några sådana där oj-det-här-var-roligt-och-jag-måste-genast-berätta-om-det-i-min-blogg-för-det-här-skulle-vara-roligt-även-i-text-format- Händelse. Nä. Just nu känns det mest bara lite stillastående. Missförstå inte nu, jag trivs väldigt bra med mitt liv. Vädret är vackert, jag är frisk, jag har vänner, Johan är här med mig och allt sånt. Det är väl bara det att jag har känt mig lite....hmm, vad är ordet jag letar efter?... Hm, Hm Hm!.. omotiverad? njaa, nästan. Inspirationslös? Ja nu börjar vi komma någonstans. Det har jag känt mig.. Inspirationslös. 
Det är en ganska tråkig känsla att gå runt och bära på sådär. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Men om jag sitter och analyserar en stund så kommer jag fram till att det nog beror på många saker.
Några av dom sakerna är:
Det är den tiden i månaden whopii dubbii doo. Nu går PMS-tåget, nästa anhalt, deppigstad.
Jag börjar bli lite skoltrött oändligt långa och tråkiga rapporter samt tusentals timmar av enerverande diskussioner med omöjliga gruppmedlemmar, gör inte direkt så att ens motivation slutar med sitt navelpillande i det varma landet och reser hem igen.
Jag är fattig det är lite jobbigt att inte kunna unna sig ens någonting förutom ekologiskt kaffe. Det är en stor omställning  från att tjäna en slant och inte ha några utgifter, till att inte tjäna ett jotta och ha utgifter.
Jag saknar mina vänner jag har nya vänner här, men jag saknar verkligen mina vänner där hemma.
Jag saknar min familj jag vet att jag alltid kan ringa, men det är inte samma sak. Och mest av allt saknar jag mina bröder (även mina låtsasbröder Robert och Mattias) Jag tror dom behöver sin storasyrra, jag behöver ialla fall mina småbrorsor. 
Nåväl, nu får det vara slut på dessa deppig-tankar. Det är allt PMS-tågets förtjänst, känner igen det förbannade tankemönstret.

Låt mig berätta lite om vad vi gjorde i helgen. Johan och jag gjorde en Broccolisoppa och myste hemma framför TVn i fredags. Vi bakade scones på lördagen till frukost lyxigt värre. Och i söndags var vi ute och vandrade på isen. Det var super mysigt! Och det var ju tur att vi hann göra det i fredags för nu har det varit upp till 6 plusgrader två dar i rad. Det ska fortsätta att vara såhär varmt tydligen. Jag vet inte hur mycket isen klarar. Fast Johan sa att en 10 cm tjock is räcker att hålla upp en bil själv är jag väldigt skeptisk till det påståendet. Det här är lite av en sån här "jag tror det när jag ser det" sak för mig.


Vad mer? Nja, Ekorrefamiljen som bodde utanför mitt fönster har flyttat. Det är lite småtråkigt. Tyckte om att titta på dom små rackarna när dom hoppade från gren till gren och käkade grankottar. Nåväl, jag kan ändå förstå att man som ekorre inte vill bo mer än ett par månader i tre ensamma granar när man har en hel skog runt hörnet.

Ikväll är det yoga igen, skönt det. Kan nu flera olika sorters asanas betyder på yogaspråket, ställningar utantill. Dom har ganska roliga namn, många inspirerade från djuren. Alla djur asanas jag kan hittills är: katten, kon, stående hunden, sparkande åsnan, kobran, grodan, svanen, gräshoppan och kamelen. haha imponerande eller hur? Om ni vill lära er något utav dessa djur är det bara att säga till, så ska jag lära er :p :).


Nu ska jag nog fortsätta att skriva på min rapport. *suck*

Kram på er!