söndag 28 oktober 2012

Egen lägenhet och tentor

Hej hej. 
Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag inte har skrivit något på så länge. Ursäkta.

Jag har flyttat in i en egen lägenhet nu. Den är väldigt mysig, men det är förbaskat ensamt att bo ensam. 
Nåväl! Lägenheten ligger inte alls långt bort från skolan så jag kan gå dit utan problem. 


Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket är för att jag tenta-pluggar. Jag har min första absolut första , har aldrig gjort förut har jag imorgon! ooooohhhh! Så jag kämpar med det nu. Nästa tenta är på torsdag, och sen, sen är det helg WOHOOO . Det ska bli skönt. Min lilla lilla hjärna klarar inte av att plugga i det här tempot utan att förvandlas till en mojsig gröt.


Annars då:

Jag var hemma en snabbis, lika mysigt som alltid.

Flög tillbaka hit fortfarande skitläskigt men jag gråter inte längre. det har jag lärt mig att stänga inne. 

Jag har pluggat, pluggat och åter pluggat. 

Jag har som sagt var flyttat. Det är en möblerad lägenhet så det ingick möbler. Det behövde jag alltså inte tänka på. men det ingick inget annat. Typiskt... Det hade jag inte tänkt på, så det blev en runda till coop där jag handla allt man kan tänkas behöva diskborste, kastrull, porslin, tvättmedel, toapapper osv,osv Sånt som man i vanliga fall inte tänker på. Blev väldigt påfrestande för min lilla student-plånbok.

När jag hade det absolut nödvändigaste så åkte jag hem till Johans mamma i Lövånger LeafRegret- det är på engelska dårå och fick resten av vad jag kan tänkas behöva vinglas, tv-kabel, skärbräda, mer porslin, bestick Ja, så nu är det riktigt mysigt här hemma. Men fortfarande ensamt. 


Jag har gått på bio. Igår med Linus och hans vänner, tittade på den nya Bond filmen. Den var bra. Var trevligt att komma ut från lägenheten en stund. 

Annars är det inte så mycket mer. Jag måste fortsätta att plugga nu. 
Kram på er alla.