fredag 20 februari 2009

ganska segt

ja, idag har det gått ganska segt. jag känner att jag inte ahr fått så mycket gjort som jag kanske skulle ha viljat. men, men, saker och ting löser sig. jag fick ju fakrtiskt lite gjort. men till mit försvar också, så är det ju faktiskt min vardag jag ska fota, och det gör jag bäst hemma, jag har redan tagit dom bilderna som ´behövs från skolan liksom.

Nu är det snart sportlov. Jag ser stora möjligheter att ta fina bilder under sportlovet. Jag vill ta lite bilder utomhus i solsken, vilket jag inte har hunnit nu för det är typ mörkt när man går till skolan, och mörkt när man kommer hem. så det ser jag fram emot.:D

Glöm inte att fortsätta följa denna underbara och extremt intressanta blogg! puss på er alla. och till Milla Stay cool :D.

torsdag 19 februari 2009

Mina första foton :D






Hej. den här lektionen har jag suttit och lagt över min bilder på datorn/ min server, sorterat bilderna och till och med rdeigerat några av dom i photoshop. Whow, vem kunde tänka sig det att jag skulle Frivilligt jobba med photoshop. ja herre jössanes.
jag har fått en kopia av min tidsplan så att jag kan se hur jag ligger till och känner nu att jag måste ta förskräckligt många fler bilder för att bilda ett album, så det är bara ut och fota allt vad jag har :D.

här är några bilder jag har tagit hittills: :D

måndag 16 februari 2009

Genomgång av kameran.

Hej på er. Det är inlägget skulle egentligen ha skrivits fredagen den 13 men det hann jag inte med efter lite problem med skolans jätte långsamma datorer. Men nu hoppar vi över det oc går direkt på det som jag skulle berätta:

Jag och Karin har spenderat nästan hela fredagen med att gå igenom min kamera, som för övrigt är en Nikon D60. Det var ganska många funktioner och inte det lkättaset att förstå sig på. men jag tog antekningar och har nu under helgen pluggat lite på handboken och också tagit lite bilder, mest på test för att förstå hur det funkar. Men några bilder blev faktiskt ganska bra :D.
Mitt födjupningsarbet kommer att presenteras i ett fotoalbum/scrapbook. tydligen så har Sofia och jag nästan identiska ideer:) Jag tror att själva fotoboken ska heta något i stil med: Min fantastiska vardag och fokusera på rätt så simpla bilder av min vardag. Med simpla så menar jag bara att motiven ska vara ganska alldagliga, inte att själva fototekniken och liknande ska vara det. Det är helt enkelt min vardag med alla dess små detaljer.