fredag 18 december 2009

Uppdatering

Goddag

I Tisdags sa akte jag hem fran Carbondale. Jag tog taget. Det gick bra, inga problem alls. Men det ar sa fruktansvart trakigt att aka sjalv! Sahar gick mina tankar nar jag satt pa taget:
Efter 1 timme Va? Har det inte gatt mer an sa? Men fy det kanns som om att jag har suttit har en evighet...
Efter 2 timmar Jag maste sluta titta pa klockan hela tiden.
Efter 3 timmar Det har satet ar grymt obekvamt. Jag har ont i rumpan!Efter 4 timmar.......!
Efter 5 timmar Jag har ingen kansel kvar fran midjan och nerat. Hum, det ar ju lite underligt.
Efter 6 timmar Nu ar jag nar som helst framme! Om jag kanske skulle borja titta pa klockan igen varje minut?
Ja sa gick det till men sen kom Jeff och plocka upp mig och sen sa var vi hemma i Aurora igen.

I Carbondale sa kopte jag en vinterkappa. Den ar jatte fin. Lila och varm och gosig. Valdigt nojd med det kopet.

Det ar rea nu i hela USA antar jag. Det ar den sortens rea innan julen da allt ar superbilligt. Och nu ska jag forklara en sak for er. Den sortens reor som finns har liknar ingenting mot dom reorna vi har i det vackra landet Sverige. Nej nej. Dom reorna som finns i Sverige ar sahar: att det ar endats ett fatal plagg som ar ur sasong som anda aldrig finns i ratt storlek som ar pa lite rea. Har i USA sa gor dom sahar: Japp, nu kor vi hart. Allt i butiken 75% off bara. Kom igen och handla nu! Ta med en kupong ocksa sa blir det annu billigare. Ja det ar helt sjukt. Och allt ar sa snyggt och passar sa bra. Efter Jul har jag planerat att aka in till Chicago och shoppa pa alla dom reorna som ar efter jul. Vilket tydligen ar ganska manga och ganska stora.
Nej men, nu fick jag en speciell Madonna lat pa huvudet igen. Jag undrar hur det kommer sig? :p


Det var ju meningen att jag skulle ga pa en konser i onsdags. Det blev inte sa. Det sket sig rent utsagt. Det var sa mycket som holl pa har med skolor, visum och Carbondale att jag helt tappade bort datumen och sen var biljetterna slutsalda... *Grater en skvatt* Jaja! Det finns nte sa mycket att gora at det. Det far ske en annan gang istallet!



Igar, sa spenderade jag typ tre timmr pa den helt underbara uppfinningen skype! Det var jatte kul! Hevin och Jojo satt hemma hos Hevin i Gnesta. Lollo och Linkan satt hemma hos Lollo i Holo. Gina satt hos sin aupair familj i Nya Zeeland och jag satt hemma har i Aurora i USA. Och vi alla pratade med varandra! :D Det var jatte roligt! Det var sa kul att fa prata med mina underbara vanner pa det sattet.


Hevin och Jojo satt och fika innan dom andra kom med i samtalet ^^

Jag saknar dom allihopa sa otroligt mycket! Det ar sjalvklart jobbigt att sakna dom. Men jag blir jatte glad over nar jag tanker pa hur mycket kul vi ska ha nar jag kommer hem igen! Och det galler er allihopa! All familj och ala vanner! :D
Hevin och Jojo var sa sota. Dom har skapat ett youtubue konto at oss tre sa att vi kan skicka video halsningar at varandra :D. Har ar den forsta sm dom gjorde at mig:
http://www.youtube.com/watch?v=A5suzv7I0hI
Vi heter Hannisjojohevin pa youtube :)


Igar sa gick jag ocksa ut och tog lite kort pa nagra av dom helt tokiga julhusen har i omradet nara Jeff.



Det syns inte sa jatte bra och biderna ar lite suddiga. Men folk ar ju helt tokiga. Pa vissad tomter sa ser det ut som om att dom har ett helt tivoli dar.


Nagot mer som hander har ar att jag kanske ska vara barnvakt ikvall at JD och Eloise. Och sen i morgon sa ska vi ata en brunch pa svenska: frunch :p Sallies Countryclub.

Jag har inte fatt veta nagot mer om viumet annu. Men Jeff och jag spenderade ca tva timmar med att bara skriva pa papper och se till att vi hade ratt papper i onsdags och sen sa skicka vi in det till dom viktiga personerna som skoter det dar. Sa nu ar det val bara att vanta antar jag. Jag hoppas att det loser sig! Vore ju sa haftigt om jag fick stanna kvar och ga pa college.


Det var allt for idag.
Karlek