onsdag 29 augusti 2012

Dagens Outfit!

Hahaha! NEJ! jag skojade bara! Den här bloggen kommer inte att handla om "dagen outfit" eller vad jag åt till middag eller något liknande. Dom ämnena lämnar jag till våra fina små tonårsflickor som bor i Stockholm att få blogga om. Jag hade tänkt att blogga på ungefär samma sätt som när jag var i usa och jag antar att det är ungefär samma människor som kommer att läsa också. Hej min kära underbara familj!


Det är som sagt var NolleP här på LTU. Jag måste säga att jag inte passar in sååååå bra i någon specifik grupp. Jo då, det har redan blivit grupper. Små klickar som kräver medlemskap av typen blood in, blood out. Och eftersom lilla jag inte fick det mejlet där det informerades om att det nu var Klick-bildning på G så hamnade jag utanför nästan alla klickar.
Det är ingen fara. ni behöver inte vara oroliga för att jag är mobbad eller ledsen. Det är jag INTE. Det var nästan samma sak på gymnasiet. Jag känner mig lite obekväm bland så många nya människor och vet väl inte riktigt hur jag ska bete mig. Kallprat är inte riktigt min grej om man säger så.

Nåväl! men jag känner mig lite Ailien med alla dessa klickar.
Tex ett killgäng där jargongen är i stil med: Öhh, öhöh, asså fatta vad mycket öl jag drack. hö...hö...hö.. öööh, kolla pattarna på bruden där borta. Fett coolt att typ supa tills man spyr och sen vara fett högljudd och grisig hela tiden höhöhö..
Eeeh ja, ett sånt killgäng känner jag verkligen att jag vill hänga med. Eller tjejgänget som hänger precis brevid det där killgänget, lyssnar på vad killgänget säger, fnissar, ler, putar lite med tuttarna, fnissar lite till och sen pratar typ såhär: Hihihihi, men EEEEUUUWWW vad fan säger du? hihihiihhihi fniss fniss fniss. "smink smink smink Kackel kackel kackel. men gud vad töntigt det här är. Asså typ bara GUUUUUUUD vad töntigt.. fniss...hihiihi

Alltså, nu säger inte jag att det är fel att "öhöa" "hihia" prata smink eller supa eller vad det nu kan vara. Jag gör det också ibland. Men inte i sådana koncentrerade mängder att jag känner att jag hör hemma i respektive gäng.

Men jag har faktiskt en liten klick som jag har fått in en fot i. Dom verkar snälla, dom är lätta att ha att göra med och ganska roliga också. Så dom hänger jag gärna med om dom är närvarande. :) Så familjen. Jag är inte helt ensam ;)


Ja, jag hade tänkt att skicka ut ett sms till er alla att jag börjar blogga igen.
Som pappa sa när jag nämnde det för honom; "OOHH perfekt! då slipper jag ringa dig en miljard gånger....Om dagen.
Hehe, men med det vill jag inte säga att ni inte får ringa. ni får jätte gärna ringa.

Allt för mig för den här gången.
Over and out

måndag 27 augusti 2012

I Luleå


Hej Hej.

Jo surru, nu är jag här, i Luleå...

Ja juste, Jag har precis flyttat upp till Luleå nu då och ska studera Internationell ekonomi på LTU Luleås Tekniska Universitet.

Jag har inte riktigt fått tag på en egen bostad ännu. Så just nu bor jag hos Ubersnälla Linus och Sylvia och även Sylvias lillebror Manne som också bor hos dom. Ett litet trevligt kollektiv sådär. Linus och Sylvia är Johans väldigt nära vänner.

Det är ju lite trångt kan man säga. Manne var här före mig så han bor i deras lilla extrarum. Jag, som kom lite senare bor på en gigantisk luftmadrass i vardagsrummet Och känner mig inte alls ivägen, neheedå!.


Just nu är det någonting som kallas för NolleP eller Nolleperioden på LTU innan själva studierna börjar. Det är då vi dom nya studenterna som är "nollorna". Vi går på föreläsningar, leker lekar och ja juste festar! Haha. Men jag har inte festat ännu. Nåväl. Jag tänkte nog festa lite ikväll. Ni vet, för att komma in i gruppen och för att det kan väl vara roligt.


Nu måste jag sluta, ska nog dricka en kopp te och göra mig iordning.
Kram på er.