tisdag 28 maj 2013

En lägenhet, en tjej och en kamera med självutlösare

Hej!


Nu har jag tagit lite bilder på lägenheten. Jag var här hemma och försökte förtvivlat komma på något lite mer roligt och kreativt sätt att visa upp lägenheten på. Många fantastiska och inte fullt så fantastiska ideér strömmade igenom mitt huvud. Om jag gör si eller så, här eller där, möjligheterna är oändliga!
Men, nej! Det är dom inte. jag kom inte på ett enda dyft hur jag skulle kunna förvandla den lilla lägenheten till något roligt på bild. Jag försökte tappert, som ni kommer se, men ack, förgäves.

Här är några bilder på lägenheten, rätt och slätt.


I hallen.

WC/städskrubb/förvaring/klädhängare/stället-där-jag-ibland-försöker-göra-mig-acceptabel-och-redo-att-möta-välden/dusch

Det "oh så stora-köket"

utsikt från balkongen

Jag brukar stå sådär på stolen. Det var bara en ren tillfällighet att jag hade satt kameran på självutlösaren och riktat den ditåt.

vadå!? Jag sitter alltid på det där sättet när jag tittar på TV. Vad? Gör inte ni det? Med sträckt fot och handen rakt upp med lätt knyckt handled? udda.


det är inte någon gömd i blixten.

Ja sådärja! så ser det ut hemma hos oss.


Johan är just nu och jobbar i södertälje, eller ja, just nu så är han väl hos sin moster i barkarby. Huvudsaken är, att han inte är här. Jag ska hämta honom från flygplatsen imorgon kväll.

Mamma var och hälsade på alldeles nyss :D. Mysigt!! Hon är här på kundbesök och sen var vi och tog en fika på stan och sen åkte vi hem hit och jag lagade middag. :D. Nu är hon på hotellet, och jag ska skjutsa henne också till flygplatsen imorgon. Fast då runt 9 på morgonen. Efter att jag har varit på ett morgon yogapass med start 07.00. Vad lider jag av!? Satans vad tidigt!

Mitt senaste inlägg handlade så smidigt om mina klantigheter. Här är en till som jag glömde nämna.

*Det var för några veckor sedan när jag och Johan och hans vänner skulle umgås en söndag. Då ville dom alla spela en runda disk-golf som vanlig golf fast man spelar med speciella frisbeesar och siktar på korgar istället för små hål på ett berg som heter ormberget tror jag. Vi har varit där förut och den banan är verkligen jätte fin. Bara det att när vi var där senast vad det sommar. Nu när vi åkte dit var det fortfarande massa snömodd i skogen och på skogsvägarna. Lyckligtsvis så skulle vi självklart ta oss upp för berget på en skogsväg full med snömodd. Vi parkerade bilarna där snön började och började gå.
När jag gick där som lugnast så blir det väldigt moddigt väldigt fort. Det faktum att jag började vika av lite från den hårda packade isen för att gå lite mer på sidan om har inget med saken att göra. Jag känner att min fot blir blöt och tänker shit vad slaskigt! Jag måste hoppa bort härifrån! Jag börjar hoppa framåt i någon form av höga-knän-inte-nudda-mark-dans. Men istället för att bara lyfta på foten och lugnt och kontrollerat sätta den bakom mig därifrån jag kom så tar jag världens sats och börjar röra mig längre ut från mitten. Ju längre från mitten jag kommer, desto mer vatten och slask. Det försöker jag då kompensera med att lufta knäna ännu högre och hoppa ännu längre bort, samtidigt som jag skriker något om "vatten" och "blött om fötterna".  Efter en fyra-fem steg sådär inser jag att det är lönlöst, och slutar mitt hoppande och skrikande. Jag står där, med vatten helt seriöst långt över fotknölarna och vänder mig sakta om, för att se att Johan och alla hans vänner har blivit helt tysta och bara står och stirrar på mig.
Jag: "vad kallt det är"
Johan: "Men Hannis? Vad gör du!?
Johans vän Jonas: " Det är isvatten, och is är ju kallt"

Jag ursäktade mig och åkte hem och bytte skor och byxor, dom fick spela utan mig.


Det är snart tentor igen. Nu på lördag och nästa lördag. Tänk på mig då. Det känns alltid lite bättre när ni tänker på mig :). På lördag är det tenta i tillämpad makroteori. Nästa lördag är det modeller för intern styrning. Det är helt galet svårt så då behöver jag extra mycket tankar från er.


Jag måste bara säga att ni måste läsa min Faster-asters kommentar från mitt förra inlägg. Fruktansvärt kul! Det är så mysigt när ni skriver kommentarer :)



Här är en länk på ett klipp som finns på youtube. Det är fantastiskt roligt och jag tror att alla ni som har en katt eller flera kommer att känna igen er.
http://www.youtube.com/watch?v=PKffm2uI4dk


Nä nu ska jag nog göra mig iordning för sängen. Godnatt på er alla :)

Kram kram