måndag 23 november 2009

Thanksgiving vecka

Hej.

Tack sa jatte mycket for alla snalla komentarer. Ni ar underbara!



Nu ar ni alla sakert jatte nyfikna pa vad jag ska gora under thanksgiving. min cliffhanger funka eller hur? Ni foljer nu min blogg lika intesivt som en sapopera a'la Glamour style. Det ar sahar att Jeff, Sallie, JD och Eloise akte idag till Florida. Dom ska aka bil dit ner. Det mina vanner tar 21 timmar! Det har tal att upprepas 21 timmar!..
Jag ska inte folja med dom. Tack gode gud for det. Jag skulle aldriga klara av att sitta i en bil sa lange. Jag tycker ju liksom att aka ner till oland ar en riktig pain in the as.
Men tank pa hur skont och mysigt dom ska ha det pa stranden och den varma solen, 25 C bla bla bla- tanker ni da.
Jag kontrar med at saga: Jag ar absolut ingen soldyrkare. Jag har inga pigment och blir darfor i stallet rosa for brun. Vad ska jag gora pa en trakig strand nar jag kan springa runt och utforska en av dom coolaste staderna pa jorden? chicago.
For det ar det jag ska gora den har veckan nu. Jeff och dom akte idag och kommer hem igen pa sondag. Jag ska vara i Chicago fran och med imorgon. Jag ska bo pa ett hostel och ha det jakligt roligt helt enkelt.
Men vad ensamnt och trist; tanker ni
Men nej! Det ar namligen sa att mina kara van Robert Agestad kommer hit!! :D
Lagg marke till att han heter Agestad i efternamn. Det ar allsa inte min kara halvbror Robert Kjellman som kommer komma hit. Utan en annan Robert som jag har blivit van med genom Friskis&Svettis.
Han kommer hit imorgon och stannar tills pa sondag. Tillsammans ska vi utforska staden och bara ha det sa jalla roligt!
Det ar namligen sa att jag vet att det har kommer att bli roligt! Jag har kant mig ganska ensam har nu en stund. Inte ensman, ensam, jag har ju Jeff och sa. Men sadar ensam som man kan kanna sig nar an bara vill ha nagon i sin egen alder att kunna flumma med! Har vill jag referera till Michelles blogg som ocksa skriver om flummandet harlighet
http://michelleinottingham.blogg.se/2009/november/london-here-i-come.html
Vi ska ha det sa kul. Redan pa onsdagen har jag bokat in oss pa en choklad-tur! Mums Man gar runt i Chicago under 2,5 timmar och stannar till i alla sma choklad affarer och konditorier och sen provar man chokladen. Fantastiskt.

Vad vi mer ska gora ar annu ett mysterium. Men jag lovar er att det kommer bli spektakulart och super kul! Jag ser verkligen fram emot att fa traffa en van igen!
:D

Jag berattar mer om den har veckan nar den har skett. :p


Tack for mig