fredag 16 oktober 2009

Boston

Hej alla ni som tar er tid att lasa min blogg.

Det ar sa att min dator inte fungerar att koppla upp pa internet an sa lange har i USA, darfor anvander jag mig av en dator som jag har fatt lana fran Jeff. Det ar en amerikansk dator Va? det menar du inte? jo det menar jag. Darfor saknar den dom fina svenska bokstaverna med prickar over. Ganska super irriterande. Men ni far helt enkelt anvanda eran fantasi och gissa vart prickarana ska sitta. Tack

Det kommer vara sa att dom flesta dialoger som jag tycker ar roliga och lagger upp har kommer antagligen ske pa svenska. Fast an, dom egentligen skedde pa engelska. Jag gor det har for att det blir lattare for mig att uttrycka hur jag uppfattade det.


Och nu; varfor jag har dopt mitt inlagg till Boston. Det var sahar; Nar jag och min kare van Hevin i juni var ute och tagluffade, traffade vi valdigt manga trevliga, roliga och glada manniskor fran varldens alla horn. Nar vi var i Paris sa traffade vi tva jenkare fran Pittsburg, Will och John. Vi hade en jatte rolig natt med dom och nagra andra i Paris. Jag och Will blev riktigt goda vanner. Ja, vanner. Som ni alla vet sa hade jag faktiskt en pojkvan under tiden som jag tagluffade OCH man kan faktiskt BARA vara vanner fast an jag ar flicka och han pojke. sa alla vuxna, nu vet ni hur det ligger till med den saken
Jag hade sagt till pappa att jag garna skulle vilja aka och halsa pa honom i Boson dar han pluggar medans jag anda ar i USA. Att pappa sedan glomt bort det ar en annan sak :p

I onsdags namnde jag lite fint for Jeff att jag hade en van i Boston som jag skulle vilja halsa pa.
Jahaa... Sade Jeff lugnt Och vem ar det da?
jag Han heter William. och han....
Jeff William!? En pojke?! vet, vet, vet din pappa om det har?
jag jaaaa
Jeff nar beratta du det for honom? idag? aaahnej da sitter han sakert redan pa ett plan pavag hit redo att KICK MY ASS!
jagnej nej, jag beratta det for honom nar jag fortfarande var i Sverige saklart.
Jeff phoo

Nar Jeff sen pratat klart med mig sa pratar han med Sallie om det har.
Jeff mhm. Johanna vill aka till Boston. Jag tror att hon har en liten pojkvan dar. Jag rattade sjalvklart honom efterat och sa att han inte alls ar nagon pojkvan
Sallie Va?... Okej. Det ar sahar det kommer att ga till!: Du sager till Johanna att vi fyra (Sallie, Jeff, JD, Eloise) kommer att folja med henne till flygplatsen. Och sen nar hon tror att va bara ska slappa av henne dar och fragar Vad gor ni fyra har svarar vi att vi ska folja med dig till Boston.
Framme i Boston kommer vi att behova: en kopia av hans ID sa att vi kan kolla upp han bakgrund. Nummrena till hans tre senaste flickvanner och ha hans mamma pa telefon sa att jag kan prata med henne!

Hahaha, nar Jeff berattade det har for mig var min enda tanke: Min pappa har nu en ny favorit och hon heter Sallie. Japp, hon kommer att vara vaaaaaaaaaaldigt popular nar pappa far reda pa det har.

Sa, det var den historian om Boston. Ja herregud. Har tror man att man ska fa aka runt och kolla lite. Vara vuxen, ta hand om sig sjalv och ja, varfor inte, traffa lite vanner som man skaffade sig i sommras. Sa enkelt var det alltsa inte:p.


Vad som mer har hant har borta ar att jag har skrivit upp mig for att skriva ett engelska prov. sa att jag kan kanske ga i skolan har, vilket vore valdigt roigt. Jeff hjalpte mig ocksa med att kopa hem en "Guide" till hur man gor det dar testet. vi laddade hem "guiden" och skrev sedan ut den.
Mina damer och herrar, Jag har nu 465 sidor att plugga pa fram tills den 7 november! 465! fyrahundrasextiofem! jipiie
Aja det ar nagot att gora i alla fall.

Jeff har ocksa hjalp mig att skaffa ett gymkort pa traningscentret dom har har i Aurora. Jag kom in pa hans familjerabbat.
Assa det har traningscentert ar helt sjukt stort. Det far Friskis&Svettis att framsta som en liten, liten fis i rymden. Det ar tva vaningar med gym, vattenland, basketplaner, tennisplaner, ett yoga rum, ett spinningrum och en stor lopar bana run om alla basketplaner.
Woho! Kampen mot fettman har nu borjat! haha nej nej. jag ar inte fet. men jenkarna har antingen socker eller smor i exakt allting. sa ifall jag inte passar mig sa blir jag val det snart. Darav traningskortet :D. haha Marina, du och jag skulle nog trivas bra darinne tillsammans. Och efterat sa tar vi oss en akta amerikansk donut :P

Men nej, nu maste jag plugga. bara 400 sidor kvar att lasa nu. ;)

Love you all!