fredag 13 mars 2009

fix oxh trix

hej hallå.

Idag har jag lagt in bilder i photoshop så att man får fler bilder på ett A-4 papper liksom.. ja det är lite knepigt och det går lite långsamt.

men såhär jag har tre överföingar, i dom första två är det ca 40 bilder jag vill använda. i den tredje är det väl bara 12 eller nåt. det blir ju sammanlagt ca 92 bilder. ja iu mitt album finns det (tror jag) 52 sidor, bak och fram. alltså 52x2=104. ja jag vet inte vad jag riktigt vill komma fram till. men men. det är mycket jobb i alla fall.

jag känner mig inte sterssad längre då vi får nästa fradag till att jobba med. det här kommer att gå galant! ;)

Men nu måste jag snart gå. ska gå tidigare för jag ska till Birmingham. :P det känns inte bra att skippa skolan såhär med både romme och Birmingham... men jag har saker och ting under kontroll och jag vill inte att folk ska tro att jag inte tar skolan på allvar! så tro inte det! .. ;)

see you later alligator


åh herregud var bara tvungen att redigera det här inlägget och tillägga att det är två av Faris elever och dom låter så jävla mycket och är så gryyyymt korkade! åh får damp!!!

torsdag 12 mars 2009

Albumet





ja som sagt var belv det lite bråttom förra gången i fredags, för att jag skulle iväg.
Tack alla ni som önskade mig en kul tid i Romme. Det var härligt faktiskt :)
Nu idag har jag lagt in mina foton när jag använde mig av blixten. jag har också "gjort redo" några bilder för utskrivning. men det är fortfarnde mycket kvar att göra med just utskrivningen. ja och som jag har nämnt tidigare så gåt det ju så himla bra för mig att arbeta i photoshop. Det har nu vänt! det var som om att dator tillslut förstod att det var jag som satt framför den och betsämde sig för att vara lite sådär små jävlig och göra dom här sista momenten så svåra och krångliga som möjligt. men den skall icke segra!! jag kommer att övervinna den, även om det tar lite tid :P

igår köpte jag albumet som jag sedan ska sätta bilderna i. det är jätte fint med lila inbundning. men det får plats mycket foton i det, så nu måste jag ligga i!

jag känner mig stressad då jag fick reda på att det är nästa fredag som vi ska ängna hela dagen åt att redovisa. det tycker jag inte är rätt. typ fredagen efter det eller nåt, vi borde få arbeta på den tiden!
Alla som håller med mig skicka en komentar så överröstar vi lärarna med en sorts kommentar-protest-lista! :p

Hallelulja och Amen

onsdag 11 mars 2009

den fantastiska blixten

Jag har nu fotat mörker med blixt. det belv skit häftigt! någonting som jag känner så väl och som iu vanliga fall är så rogivande blir helt plötsligt levande och skrämande :)
tyvär är jag mörkrädd så jag vågade inte riktigt gå in i skogen och fota som jag skulle vilja ha gjort. hehe får ta med mig min brosra nån gång och göra det.

aja har mycket brottom

synes och höres