tisdag 7 april 2009

Nu är det slut

ja allihoppa. Nu är det slut. fördjupningsarbetet är klart och jag kommer inte att skriva mer i den här bloggen. detta är nog det allra sista inlägget. men först ska jag berätta lite om hur det har gott sen sist.

jag satte ihop hela albumet, med bilder och text. det blev jätte snyggt och super bra :D. det var bara det att det var efter som jag hade satt in den exakt sista textremsan som jag slog ihop albumet riktigt nöjd med mig själv och inså att jag hade satt ihop den fel. den var upp och ner. fan fan fan. mén jag har lyckats lösa det genom att haka loss hela albumet från pärmen och vände på det. men då hamnade en textruta fel men det har jag ändrat på genom att skriva ut en ny textruta som jag sätter där fram där den skulle ha suttit. och där bak säcker jag över den gammla med ett svart papper och skriver en liten extra ruta med en slut text.

så nu är den helt klar. sitter åt rätt håll och allt.
ni minns det jag skrev om förut att jag ville ha det "scrapbookat" med massa filefjonger överallt :P.
ja, jag har ändrat mig! jag kändee det när jhag hade satt in några kort att det blev så jäkla snyggt när det var sådär minimalistiskt och stilrent! det är lite så min vardag är. den är inte så jätte klottrig utan mera lugn och harmonisk. ja jag kan inte förklara det bättre föruytom att det kändes så fel att börja sätta dit små krussiduller och massa färger med snitsiga komentarer. det känns som om det passar bättre till en mer humorisktiskt album vilket mitt album inte är.
så på den frågan ändrade jag mig. till det bättre tycker jag!

jag har också nu redovisat vilket jag tyckte gick jätte bra. :)

ja det var allt jag hade att säga.
tack för mig, leverpastej.