tisdag 15 januari 2013

Nu brinner det i knutarna!

Hej mina nära och kära!

Oj, oj, oj, oj vad det brinner i knutarna här nu! Mycket att göra, mycket att göra!

Jag var hemma över jul och träffade nog dom flesta av er då. Tack så jättemycket för alla fina julklappar! Fast än jag är vuxen nu är det otroligt roligt att öppna julklappar! :)

Det var en supermysig och fin jul. Tack för att jag fick dela den med er. ^^ <---- i="i">två ögon som knips ihop i ett jättestort och glatt leende" ska det där föreställa

När jag var hemma under julen nu så var vi bland annat hemma och fikade hos FasterAster med familj. Underbart. Utav FasterAster, Pierre wohaa, hur stavar han sitt namn!?!?  Pinsamt Hannis! Och vadå? ska det föreställa att du går på univeristetet, och du inte ens vet hur man stavar ett namn!?.. Skäms! Nåväl. Jag antar att någon hjälper mig och berättar för mig hur Pierres namn stavas?
och kusin Daniel så fick jag ett presentkort på Scorett kanske bara den butikskedjan i världen med snyggast skor!

Som ni alla vet så är ju FasterAster utbildad inom fotvård. Hon tar helt enkelt hand om fötter. Jag har varit hos henne en gång på  Himmelska fötter och fått mina små fossingar ompysslade. Det kan jag verkligen rekomendera.

Så då; när jag öppnar min julklapp och ser att det är ett presentkort på Scorett så blir jag väldigt glad och exalterad för jag gillar skor, mycket.
Då, när jag tackar så mycket och tycker att livet är riktigt bra. Så lutar sig FasterAster över till mig och säger såhär:
"Nu vill jag att du köper ett par riktigt höga och snygga skor! Inte några sådana där platta och tråkiga skor som är bra för fötterna. Nej! Köp ett par snygga som är dåliga för fötterna, så fixar vi resten sen!"
Hahaha, det är ju helt klockrent! Ja, min familj visar gång på gång att den är bäst, på alla håll och kanter.


Sen åkte jag upp till Norrland och firade nyår med Johan och våra vänner dom är hans vänner, men jag tycker minsann att dom är lite mina vänner också nu. Johan hade lite ont i håret dagen efter. jag däremot mådde prima ballerina! :p


Sen när Johan åkte hem till Södertälje igen, det var då jag kände att det verkligen började hetta till!
TENTOR! Tentor, tentor i massor! Eller ja, två stycken. Men det känns som fler.  Så det har jag gjort. Tentapluggat. Och ibland har det varit så kräk-tråkigt motivationen har vid det här laget flyttat till varmare breddgrader och är fullt upptagen med att pilla ludd ur naveln att jag känner som på den här bilden:


Okej då! Kanske inte riktigt såååå illa.

Men det är bra nära. Snart är det i alla fall över.
Idag hade jag min tenta i Mikroteori och jag tror faktiskt att det gick ganska bra. Men det tog lång tid. Den började klockan 15.00 och man fick sitta till klockan 19.00. jag var klar 18.25. Nästan lite på håret där. 

Nåväl! nu jäklar är det bara Marknadsföringen kvar nu på fredag och sen tänker jag nog dricka ett stort glas, gott vin efter den tentan. Den är ännu senare, den är mellan 16-20.  Mitt i middagen!


Nej allihopa, nu är jag hungrig och trött. Plugget börjar med en kickstart imorgon då jag och Fia ska köra Yoga klockan 07.00 och sen bara fullt ut plugga marknadsföring.

Ha det så bra. Kram på er alla! Skicka tankar till mig på fredag så är ni snälla. :)
Kram