onsdag 4 september 2013

Nu var det längesen

Hej alla!

Ja nu var det verkligen längesen jag skrev i bloggen. man kan väl säga att jag tog sommarlov. Vilket jag egentligen inte gjorde för jag jobbade väldigt mycket.

Men en sak i taget!

Jag börjar med att berätta om tentorna som jag skrev innan sommaren.
Jag klarade dom! :D ÅÅh Jesus vad skönt!  Ja jag blir nästan religiös på kuppen! Nä men såhär gick det till. Jag kanske berättade om den superduper svåra kursen modeller för intern styrning? Ja, förra gången jag skrev en tenta som handlade om bokföring flytta siffror från höger till vänster KUL..inte... så gick det ju inte så bra för mig.
G=42 poäng, Max=70 poäng
Jag var så himla supernervös att det inte skulle gå bra den här gången heller. Så, så fort jag öppnade tentan så var det enda jag såg 42 poäng!! Åh, shit vilken tur!! Oj Oj OJ! Ett enda fel där och jag hade inte klarat det! Oj oj, Skön adrenalin-pump det här!.. fiooo!....!... Men vänta! 42 poäng? Stod det verkligen så?..?.. (Jag skrollar längst ned för att ta en närmare titt på poängen) 56 poäng!? Shit! Det är ju asbra! jäklarns vad duktig jag är. Men hur i all fridens kunde jag läsa så fel? Inte en enda siffra rätt.
Haha snacka om att verkligen föreställa sig något helt annat :p

Och den andra tentan fick jag också godkänt på :D


Jag har jobbat i sommar. På restaurangen. Oj Oj. Det finns en eller flera anledningar till varför jag väljer att utbilda mig och inte vara servitris resten av livet. Knäppa människor..
Men det har lätt funnits några guldkorn också.
Ta mig rätt nu! Jag tycker faktiskt om att vara servitris! Om gästerna är snälla och trevliga så gör jag varje kväll mitt absolut yttersta för att ni mina kära gäster ska ha en så fantastisk upplevelse som möjligt!
Jag tar mitt jobb på fullaste allvar och gör mitt absolut bästa, hela tiden. fast än du kanske skriker på mig, är otrevlig, eller tycker att det är mitt fel att köttet är rosa när du inte har sagt att du vill ha det genomstekt Jag tar det, lär mig av det, och fortsätter att ge dig den bästa servicen.
Men ibland, ibland frågar jag mig själv, i mitt stilla sinne vad fasen ni lider av!? 
Nej, vi har inte lättmjölk till din Latte. Nej vi serverar inte saker från frukost-menyn på lunchen. Nej du kan inte sitta vid just det bordet... För där sitter det andra människor..!..

Och sen guldkornen. Som när Farmor och HansLennart kom och åt hos mig :). När man ser på sina gäster att dom har extremt trevligt, när dom skrattar och dricker. När mina gäster säger att det smakade fantastiskt. När ett par gäster tittade mig rakt i ögonen och sa:
Gäst: Du är verkligen en fantastiskt bra servitris. Tack för att du har hjälp till att göra våran kväll fantastisk.
Jag: Nä men oj! Hehe..  Ja ni är ju väldigt fina också.. Tack.. Börjar rodna och blir rödare än brandbilen!! Det var snällt sagt av er! Välkomna tillbaka då och tack för ikväll.
Fortsätter att rodna.

ja ni. jag skulle nog kunna starta en hel blogg bara om det yrket. Men det gör jag nog inte :p


Nu sitter jag här i den lilla lägenheten, skolan är redan i full gång och grejer ska göras.

Emelie Johans syster har nu också flyttat upp till Luleå och börjat på LTU. Hon läser Naturresursteknik, en ingenjörs utbildning på 5 år.
Det är Episkt att hon är här. Kul kul kul! :D


Vi ska få en ny lägenhet!! JA det är sant! Det kommer bli så bra! Vi får flytta redan nu i månadsskifetet! WOHOO!! :D

Nej, nu måste jag fortsätta plugga.

Jag vill passa på att tacka alla mina fina vänner och min familj för en fantastisk sommar! Jag älskar er alla otroligt mycket!

Jag lovar att jag ska försöka uppdatera lite oftare!

Kram på er <3 nbsp="">